Pazar, Eylül 21, 2008

Kısa bir not...

Bu hafta olanlara kısa bir not'ta eklemek istiyorum. Altta bu haftadan uzun bir yazı var ve ona da ekleyebilirim aslında ama kısa bi lokmada okunabilecek bir yazıyla neler varmış diye hızlıca göz gezdirirken yüzümü güldürsün dediğim bir not olsun bu dedim.

Aslında bu tür giriş yazılarıyla girdinin kolay okunabilirliği ve anlaşılabilirliğini azaltıyorum ama bazen böyle yapmaktan garip bir keyif alıyorum. Diyorum ki kendime ''dur ulan manyak, yeter!'' ama durmak ta bilmiyorum. Devam ediyorum, sonra yine devam ediyorum, ediyoruuuum, ediyoruuum, ediyoruuuum... Sonra derken bir anda durup anlatacağım konuya atlıyorum.

Ahanda atladım. Derken ne yazacaktım ula dedim. Unutmuşum la yazacağımı iyi mi? Ne edeyim, ne zırvalayayım da doldurayım şimdi burayı? Bütün keyfim bütün eğlencem boka sardı işte. Bir türlü beceremedim kısa nota edebi bir giriş yazmayı...

Ne diyorduk; bu haftadan kısa bir not;

2 yorum:

  1. eee merakta mı bırakacaksın? yazsana neymiş şu yüzünü güldüren kısa not? bizim de yüzümüz gülerdi belki okuyunca.

    bi daha böyle "kısa" girişler yapma istersen :))

    YanıtlaSil
  2. Yazının içinde diyor ki;

    Unutmuşum la yazacağımı iyi mi?

    diye...

    Anlayacağın gizli şifreli birşey değil... Biraz eğlence olsun diye biraz da hiçbirşey üzerine ne kadar zaman harcayabilirim görmek için di... :)

    YanıtlaSil

Yayın Başlığı: Herkese Duyurun :P

Başlık yazıyla çok alakalı değil, Blogger'ın Başlık açıklama yazısıyla biraz laf ebeliği... Gelelim konuya; Bir video ve düşündürdükler...