Cuma, Kasım 07, 2008

Nette gezinti...

Merhabalarım sizinle yine;

Nette gezinti yaparken bazı linkler buldum. Bu linkleri de birkaç ay içinde yok olacaklarını tahmin etsem de saklama ihtiyacı duydum. Bunlardan 2'si GPS ve spor ile ilgili diğerleri ise şu anda benim bahsetmekten bile vazgeçtiğim birşey ile ilgili...

Link1 ;Budur

Burada güzel resimlerini ve açıklamalarını da görebileceğimiz teknolojik bir alet var... Sahip olduğu özellikleri gerçketen çok begendim. Bisiklete binerken, gezerken, koşarken vs oldukça eglence saglaabilecek bir teknolojik cihaz.

Link 2 ise budur;

Bir önceki arkadaşın bir benzeri olup daha büyük cüsseli ve daha küçük maliyetli... Bazı özelliklerinin kesilmiş, kısıntıya uğramış oldugu besbelli olsa da spora hizmet eden bir teknoloji ürünü olduğu kolayca anlaşılabiliyor.

Son olarakta dedim ki satıcının açıkladığı özellikleri sizlerle paylaşayım... Olur da bir site yenilenmesi link değişimi vs olursa yazdıklarım yarım kalmasın...


The Forerunner 305 keeps you on track with innovative features including:

• Yeni ince, hafif tasarım ile GPS anteni bileğinizi sararak daha iyi bir uydu görüş açısı sağlar,
• Yüksek hassasiyetli GPS alıcısı yüksek binalar arasında bile daha hızlı uydu bağlantı hızı ve daha iyi uydu alışı sağlar,
• Yeni dayanıklı ANT kablosuz kalp ritmi monitörü, daha yumuşak ve rahat göğüs bandı, uzun pil ömrü ile kalp ritminizi güvenilir bir şekilde ölçüp kaydeder,
• Kişisel isteğinize göre özelliştirilebilir ekran ile 12 veri alanı, 3 veri ekranında size anında bilgi dönüşü sağlar,
• Multi-sport™ teknolojisi ile cihazı sıfırlamadan spor dalı değiştirebilirsiniz. Örneğin koşarken bisiklete geçebilirsiniz.
• Kullanımı son derece kolaydır. Sadece açın ve gidin.

Forerunner 305’inizi maksimum verim almak için kişiselleştirin. En iyi performans için Forerunner 305 bazı akıllı fonksiyonlar getirir:
• Yeni gelen rota özelliği ile daha önceki çalışma rotanızı PC’den Forerunner 305’e yükleyebilirsiniz,
• Auto Pause® özelliği ile çalışmanıza istediğiniz bir hızın altına düşünce otomatik olarak ara verebilirsiniz. Zaman sayacını kapatıp açmanıza gerek kalmaz.
• Auto Lap®, etap verisini otomatik olarak kaydeder böylece belirttiğiniz saate, mesafede, etap düğmesine basmadan çalışmanıza devam edebilirsiniz,
• Sanal Partner ile digital rakibinize karşı yarışabiliriniz,
• AutoScroll özelliği ile çalışmanız sırasında veri sayfaları ekranda akar ve istediğiniz bilgiyi rahatça görebilirsiniz.
Pedal çevirme ritminizi opsiyonel GSC 10 ile gözlemleyin. Kalp ritmi monitörü gibi GSC 10 da bisikletinize takılarak kendinden kalibreli bir şekilde kablosuz olarak Forerunner 305’e gönderir, pedal ritminizi ölçer ve dakika başı pedal basma ritminizi raporlar.
Forerunner 305 ile birlikte gelen Garmin Training Center yazılımı ile önceden belirlediğiniz hedeflere ulaşın. Kendinize uygun çalışma şeklini hazırlayın veya CD’den örnek şablonlardan birini kullanın. Etkileşimli analiz araçları ile performansınızı harita üzerinde görün.
Forerunner ile toplanan verilen ayrıca MotionBased.com ile de analiz edilebilir. Web tabanlı bu Garmin çözüm ortağı ile çalışmanızı detaylı olarak analiz edebilirsiniz. Online haritalardan faydalanabilir, rotalarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Dayanıklılık atletleri ayrıca TrainingPeaks.com sitesinden de faydalanabilirler.


Son olarak şunu demek düşüyor sanırım bana; Yaşasın doğa sporlarına hizmet eden teknoloji! :)
Tunç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yayın Başlığı: Herkese Duyurun :P

Başlık yazıyla çok alakalı değil, Blogger'ın Başlık açıklama yazısıyla biraz laf ebeliği... Gelelim konuya; Bir video ve düşündürdükler...