Cumartesi, Kasım 04, 2006

*Performance Cycling : Training for Power, Endurance, and Speed


[* Amazon.com sitesinden yararlanılmıştır!]



Bir bisiklet sporcusu olarak yeteneklerinizi ‘daha’lar ile süslemek istiyorsunuz. Daha hızlı, daha güçlü, daha dayanıklı ve daha mücadeleci olmak istiyorsunuz. Ancak bunun basit bir iş olmadığını biliyorsunuz ve bir rehbere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu konuda kararlısınız ve bir kaynak arıyorsunuz, içerisinde antrenmanlarınız, beslenmeniz ve diğer gerek duyduğunuz konularda temel bilgiler olsun, sizi geliştirsin istiyorsunuz. Yaşınız, seviyeniz ve yeteneklerinizden uzak bilgiler olmasın, geniş yelpazesiyle bugün ki seviyenize ve gelişiminiz sonrasındaki seviyenize göre cevaplar olsun istiyorsunuz. Ama neye ihtiyaç duymadığınızı biliyorsunuz ve denenmemiş, başarısı kanıtlanmamış bir kaynak ile oyalanmak istemiyorsunuz.

İşte o zaman size bir haberimiz var. Aslında bu haber yeni bir haber değil, ancak daha önceden pek bahsedilmediği için ilgi duyacağınızı düşünerek böyle bir tanıtımın gerekli olduğu düşüncesine kapıldım.

  • Yeteneklerini ve sınırlarını belirlemek ve bunlara göre hedefler koyabilmek,
  • İhtiyaçlarına göre planlı-programlı antrenmanlar hazırlamak ve antrenmanlarını birbirleriyle ilişkilendirebilmek,
  • İhtiyaç duyduğun özelliklere göre nitelikli antrenmanlar düzenleyebilmek,
  • Yarış sezonunda ve yarış günlerinde yeteneklerinizin en üst seviyesine ulaşmak gibi düşünceleriniz var ise bu kitap size tam size göre…


Birleşik Devletler eski olimpiyat koçlarından, aynı zamanda fizyolojist ve eski bir bisiklet sporcusu olan David Morris tam da istediğiniz gibi bir kitap hazırlamış. Ulusal şampiyonlar, olimpik sporcular tarafından uygulanmış ve denenmiş bedensel durumunuzu en üst seviyeye taşıyacak eşsiz yöntemler belki de tam sizin aradığınız nitelikte!

Ürün Detayları
Kağıt Kapaklı: 176 Sayfa
Yayıncı: International Marine/Ragged Mountain Press; 1 edition (Haziran 17, 2003)
Dili: İngilizce
ISBN: 0071410910

Kitap hakkında daha fazla bilgi için;
http://www.amazon.com/gp/reader/0071410910/ref=sib_dp_pt/102-2171123-1823348#reader-link

Tunç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yayın Başlığı: Herkese Duyurun :P

Başlık yazıyla çok alakalı değil, Blogger'ın Başlık açıklama yazısıyla biraz laf ebeliği... Gelelim konuya; Bir video ve düşündürdükler...